Musikalske Møder i Mørket

 • Forestilling
  Musikalske Møder i Mørket
 • Datoer
  08.02 – 28.02.2023
 • Entré
  Gratis! TILMELDING: ditte@operamidt.dk
 • Køb billet

I løbet af februar måned 2023 vil der på forskellige lokationer afholdes arrangementer, hvor operaen inviterer til dialog på kryds og tværs af mennesker, brancher og institutioner, når spørgsmål som “Hvorfor er kultur og kunst vigtig for vores livskvalitet og livsmening?” bliver drøftet mellem borgere, kulturledere og kunstnere.

8. februar kl. 17-21.30 – LUKKET FOR TILMELDINGER
Musikalske Møder i Mørket på Nr. Vosborg.
En ”samtalesoiré på vestjysk”, hvor Operaen i Midten i samarbejde med Nr. Vosborg inviterer til dialog på kryds og tværs af mennesker, brancher og institutioner. Vores emne denne dag vil være kulturens betydning for vores sundhed. Som udgangspunkt for den faciliterede samtale, holder Peter Thybo et oplæg om ”Kunsten at leve”. Peter Thybo er en af landets førende eksperter inden for mental sundhed og sundhedspædagogik. Soiréen byder også på en guidet gåtur, samt ikke mindst en salon med musikalske indslag og en bid mad!

Alle kan deltage, men der er kun få pladser ud over de inviterede deltagere, så skynd dig at melde dig til. Tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

PROGRAM FOR AFTENEN PÅ NR. VOSBORG:

17.00: Velkomst ved operachef Freja Friberg Lyme og Direktør for Fonden Nørre Vosborg, Dorte-Pia Ravnsbæk.

17.05: Sundhedsinnovator, forfatter og konsulent Peter Thybo holder foredraget ”Kunsten at leve”.

18.00: Lille gåtur i herregårdens nærmeste omgivelser. Husk fodtøj og overtøj, der passer til vejret, og også gerne en lommelygte.

18.50: Musikalsk indslag med sanger Kristine Mågård og pianist Jakob Lidåkra.

19.25: Det enkle, fælles måltid indtages i riddersalen og fortælling ved Nina Stenshøj fra Vestjyllands Fortællere.

20.20: Kaffe og lidt sødt i Karnapstuen. Herefter samtale to og to eller i små grupper.

22.00: Tak for i dag

 

10. februar kl. 17.20, 18.15 og 18.50 på Holstebro Bibliotek
Operaen i Midten glæder sig til at bidrage med glitrende operaglimt til at oplyse denne mørke vinternat med kulturel magi på biblioteket, hvor en palette af kulturoplevelser løber af stablen til ”Kulturglimt i Natten” fra kl. 16-00.00. Vi deltager med tre smagsprøver på, hvad opera er og kan, og sangene spænder fra kraftfuld vildskab til stille inderlighed. Sammen med alle de andre kulturindslag i denne nat, vil du få en unik musisk, kreativ, varm og givende oplevelse. … Og så koster det ingenting. Du skal bare møde op og være klar til at få foræret en bred vifte af indslag fra os og vores kulturelle venner i kommunen.

Alle kan deltage. Bare mød op!

 

28. februar: 17-18.30
I samarbejde med Gimsinghoved Kunst og Kulturcenter inviterer Operaen i Midten til dialog på kryds og tværs af mennesker, brancher og institutioner. Emnet denne dag er Børn og Kultur.

Centerchef for Kultur og Fritid i Struer, Thomas Maroti Antunes samt Isa Paludan Asboe fra Sound Art Lab vil give deres besyv på, hvordan de arbejder med børn og kultur.

Udover de faciliterede samtaler byder arrangementet på en lille smagsprøve på Babyoperaen “Mors Have”, og det er muligt at købe en forfriskning.

“Mors have” er moderne, sanselig opera – en magisk ammestue fuld af musik og smukke tekstiler, hvor babyer og deres voksne kan sanse og være sammen.

Tilmelding sker ved at skrive til producent Ditte Troldtoft på: ditte@operamidt.dk

Alle kan deltage, men der er kun få pladser ud over de inviterede deltagere, så skynd dig at melde dig til. Tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

 

 

En samtale mellem mennesker om kultur

 • Dato

  Tid

  Spillested

  Entré

 • 8. februar 2023

  17:00

  Nørre Vosborg, Holstebro

  Gratis

 • 10. februar 2023

  17:00

  Holstebro Bibliotek (Kulturnatten)

  Gratis

 • 28. februar 2023

  17:00

  Gimsinghoved, Struer

  Gratis

Musikalske Møder i Mørket

Hold øje her på siden for løbende opdateringer dato og tidspunkt.