Nyhedsbrev – juni 2022

1. juni 2022

Nattergalen

Billetsalget er åben! ‘Nattergalen’ er vores store familieforestilling, som spiller i Musikteatret i Holstebro d. 19. og 20. november. Forestillingen varer 50 minutter og er på dansk.

Bestil billetter her 

Fra naturekspedition til scenografi
Instruktør Karin Sjöholm afholdte i maj, sammen med Sebastian Klein og Janis Lynn Frankø, workshops på 3 midtjyske skoler, hvor skoleklasserne arbejdede med operaen samt producerede økoprints, som skal indgå i forestillingens scenografi. Det har været en fantastisk proces, hvor børnene både har været på naturvandring og udfoldet sig kreativt. Vi er spændte på at se børnenes værker på scenen når vi spiller Nattergalen i november!

Sommerarrangement — Kom med på byvandring

Tag med på Byvandringer i Holstebro d. 16. eller 17. juli. Det er helt gratis, så grib dine bedste sko på og tag med på vandring gennem Holstebros smukke gader. Byens huse og vartegn bliver kulisse for musikkens og sangens fortællinger, når operasangere byder op til sang på otte forskellige stop i Holstebro by. Oplev byens gader kommer til live gennem musikken.

Der er et begrænset antal pladser og vi har stadig billetter, så book nu.

Gratis med tilmelding. 

Klimasalon

Viden, udfordringer og inspiration til mere klimavenlige løsninger blev delt på kryds og tværs af erhverv, da Operaen i Midten inviterede til Klimasalon på Subhuset i Holstebro torsdag d. 12. maj. I Del 1 var der fokus på hvordan kan kunst- og kulturinstitutionerne i Holstebro, Struer, Ikast-Brande og Herning støtter kommunerne og embedsværkets arbejde med bæredygtige omstilling – og omvendt. I Del 2 kombinerede vi klima, kunst, iværksætteri og Store Bededags-fest for unge kreative ildsjæle.

Orfeus' Trøst — Babyopera

Vi har netop afsluttet fire forestillinger for de helt små. I alt fire biblioteker (Struer Bibliotek, Holstebro Bibliotek, Hammerum-Gellerup Bibliotek og Ikast Bibliotek) blev fyldt af fantastisk stemning og skønne klange, da Babyopera og Den Norske National Opera & Ballett optrådte med børneoperaforestillingen ‘Orfeus’ Trøst’. En fortryllende musikalsk gemmeleg, som bjergtog både børn og voksne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev