Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Snart kan skolebørn opleve særlig streamingudgave af dansk nationalopera

Fra den 14. december kan skolebørn over hele landet streame en helt særlig produktion af den danske nationalopera ’Drot og Marsk’. Formålet er at åbne operaens fortryllende verden for de yngre generationer.

Kommunikationsmedarbejder søges!

Vi søger en kommunikationsmedarbejder, som kan arbejde selvstændigt og kreativt. Deadline 23. november 2022.

Nyhedsbrev – september 2022

Vi har afsluttet Romeo & Julie og Operatimen i forbindelse med Herning Opera Festival. Læs her også om de flotte kostumer, som seks VIA Fashion Design elever har produceret i forrige måned samt hvor og hvornår vi annoncerer vinderen af Babyopera-konkurrencen.

Nyhedsbrev – august 2022

I dette nyhedsbrev inviteres du til åben prøve på Romeo & Julie og to vindere af billetter til Nattergalen er fundet! Deadline for ansøgning til Babyopera nærmer sig og så ser vi tilbage på en succesfuld Byvandring i Holstebro.

Nyhedsbrev – juli 2022

Vil du producere en babyopera sammen med os? Så læs mere her! I dette nyhedsbrev kommer vi også omkring sæsonens første store produktion: Romeo & Julie, der spiller på Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum i Herning. Du kan også vinde to billetter til Nattergalen, der sættes op i november.

Nyhedsbrev – juni 2022

Læs hvordan biller og blade bliver til scenografi på vores familieforestilling Nattergalen og tag med på Byvandring i Holstebro med 3 opera sangere og en guitarist.

Nyhedsbrev – maj 2022

Månedens nyhedsbrev byder på en ny identitet for Operaen i Midten - præsentation af nyt logo, ny hjemmeside og det nye sæsonprogram. Derudover laver vi i maj både Klimasalon med fokus på bæredygtig scenekunst og en babyopera for de helt små.

Nyt sæsonprogram ude nu

Operaen i Midten indleder sæsonen før tid og kan præsentere et program for 22/23, som når større højder end nogensinde før i egnsteatrets 18 årige levetid.

Over 700 børn til opera

Over 700 skoleelever fra 12 forskellige skoler i Struer, Ikast-Brande, Herning og Holstebro kommuner oplevede i marts måned Operaen i Midtens forestilling ”Er Gud Hjemme?”, der spillede 11 lukkede forestillinger for skoleklasser op til 7. klasse.

Ny branding, samme værdier

Operaen i Midten har i 2022 fået nyt logo, ny hjemmeside og ny branding.

Det Kongelige Teater på besøg i Operaen i Midten

Omkring 400 glade skolebørn fra Holstebro havde i dag fornøjelsen af at opleve Det Kongelige Teater's PixiOpera 'Papageno og Papagena.'

Operachef Freja Friberg Lyme fortæller om bæredygtighed inden for scenekunst

Færch Fonden har været forbi i vores nye lokaler på Slagteriet i Holstebro til en samtale med operachef Freja Friberg Lyme

Operaen i nye lokaler

Operaen er flyttet til Slagteriet Holstebro og glæder sig til at samarbejde med de andre institutioner på det gamle slagteri

Fortælling om Rumleskaft vises for mere end 400 skolebørn

Operaen i Midtens tre faste sangere og en dygtig guitarist er blevet mødt med stor glæde blandt børnene på de Midtjyske skoler

Operaen i Midten får besøg af to gæstespil

I denne uge har Operaen i Midten besøg af to gæstespil, Figaros og Teater ZeBU, som begge skal spille for hundredevis af skolebørn i det Midtjyske.

Operaen i Midten med til indvielsen af Black Circle

Operaen i Midtens faste kunstnere besøgte åbningceremonien af Black Circle med eventyret om Rumleskaft

Lars Ole Bonde, ekspert i Bent Lorentzen

Der venter musikelskere en god overraskelse ved premieren på forestillingen Den Stundesløse på fredag d. 27. august

En af Danmarks bedste

En af Danmarks absolut bedste dansere og koreografer, Morten Innstrand, arbejder i øjeblikket med skuespillere og sangere til forestillingen Den Stundesløse i Holstebro.

Freja Friberg Lyme – den nye operachef

Efterfølgeren for Flemming Vistisen er som leder indstillet på at udnytte synergien fra fire midt-vestjyske kommuner og et lydhørt erhvervsliv til at skabe musikforestillinger for alle 

Operaen i Midten og næste generation af operasangere

Operaen i Midtens placering i det danske kulturliv er på mange måder særegen og påkrævet

Efter 17 år som operachef

Flemming Vistisens smukke afrunding som operachef for Operaen i Midten efter 17 år

Over 20.000 deltog i sangen

Egnsteatret Operaen i Midten fik succes med at gå online med et nyt tiltag

Flemming Vistisen giver taktstokken videre

Manden, der om nogen har udviklet og ledet Operaen i Midten mener, at han godt kan være bekendt at overlade taktstokken til andre efter 17 år