Nyhedsbrev januar 2024

1. januar 2024

Operaen i midten med venner

Fællesskaber og venskaber

Nye venskaber opstår i Operaen i Midten

Dark Room

Vores første forestilling i 2024 har premiere den 7. februar på Slagteriet i Holstebro. Det er Dark Room. En anderledes opera med et mix af klassisk sang og elektronisk musik.

Scenografien kommer til at bestå af forskellige rum, og forestillingens iscenesætter Jacob Schokking og Operaen i Midtens produktionsleder Philip Doolan er så småt gået i gang med at måle op og planlægge installationen, så de rå industribygninger på Slagteriet i Holstebro kan blive omdannet til et spændende scenerum.

Premiere på Tryllefløjten

Operafilmen Tryllefløjten havde onlinepremiere den 13. december og kan stadig streames gratis. Det er en operafilm målrettet børn i folkeskolen og kan bruges i undervisningen i flere fag som tysk, dansk, mediefag og musik. Den kan streames online, men havde også premiere i flere biografer, hvor der var fuldt hus af skolebørn fra forskellige folkeskoler.

Fuld hus til premieren på Tryllefløjten i Borup Bio

Se selv filmen nedenfor. Den er meget seværdig, underholdende og lettilgængelig.

Tag også gerne et kig på undervisningsmaterialet, der kan findes på vores hjemmeside.

Holstebro Byjubilæum

Operaen i Midten og forestillingen Dark Room er også en del af Holstebros 750 års byjubilæum. Udover selve forestillingen deltager vi også i Kultursamtaler til Holstebro Biblioteks arrangement ”Kulturglimt” den 2. februar kl. 19.30. Samtalen vil tage udgangspunkt i Dark Room, og der vil være smagsprøve fra forestillingen. Dette vil være udgangspunktet for en samtale om, hvad kultur egentlig er, og hvilken rolle den har og skal have i vores samfund. Der vil også blive inviteret politikere, erhvervsfolk eller andre relevante personer.

Danmarksindsamling

i er nu nået dertil, at vi gerne vil oprette en venneforening til Operaen i Midten. Vores udgangspunkt for dette er et ønske om at knytte vores publikum tættere til os, og vi vil også gerne give interesserede mulighed for et nærmere kendskab til operagenren.

Derfor indbyder vi dig hermed til at blive medlem af Operaen i Midtens venneforening. Tilmeld dig på mail ved at klikke på nedenstående link og husk at skrive dit navn i mailen. 😊

GODT NYTÅR!

Til sidst igen et ønske om et fredfyldt 2024 med et sprudlende kulturliv og bæredygtigt fællesskab til os alle!

Sæsonprogram 2023-24

Læs her om hele sæsonens forestillinger og arrangementer.

Støt os gerne! Vi siger tusind tak!

Operaen i Midten er et lille egnsteater, så støt os gerne med et valgfrit beløb!

Vi siger TUSIND TAK for de små og store beløb, der allerede er kommet ind. Det betyder utroligt meget for os, at I har lyst til at støtte os!!

Hvis man giver mere end 500 kr. får man en ”Operaen i Midten – mulepose” med indhold af forskelligt merchandise. 😊 Hvis man i den forbindelse har lyst, kan man få sit navn med på hjemmesiden som sponsor – men man kan også bare give en tyver anonymt. Alle beløb er velkomne!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev