Nyhedsbrev – oktober 2022

5. oktober 2022

Nattergalen

Du kan allerede nu sikre dig de bedste pladser til Operaen i Midtens opsætning af “Nattergalen”! Det er vores store familieforestilling, som spiller i Musikteatret i Holstebro d. 19. og 20. november. Forestillingen varer 50 minutter og er på dansk. 

Vi går i gang med prøverne senere på måneden og vi glæder os utrolig meget til at præsentere en forestilling, som i den grad bærer præg af lokale samarbejder.

Vil du vide hvordan? Hold øje med vores Instagram og Facebook

Bestil billetter

Holdet bag kostumerne:
Mette Jeppesen – Nattergalen, Jessica Skov – Kejseren, Frederikke Binder – Fiskeren, Caroline Tolstrup – Kokkepigen, Eva Stisen – Kammerherren og Bonzo og Emma Aale – Døden

Babyopera, der vækker sanserne

Vi kan med glæde dele med jer, at vi har fundet vindere af vores Baby Opera konkurrence!

Ud af alle de gode forslag vi har fået fra jer, har vi valgt at invitere projektet “Mors Have” til at arbejde sammen med os. En sanselig opera forestilling til babyer, som sammen med deres forældre inviteres på en rejse fra mors trygge indre og langsomt ud i den store verden.

Vi siger tak til alle dem, som har sendt deres ansøgning til os!

Slagteriet inviterer til Polyphobia

Operaen i Midten er fuld af kontraster og ikke bange for at udforske en ægte gyserfilm idé: Halloween på et lukket slagteri.

I samarbejde med Slagteriet, Dansk Talent akademi og mange flere, inviterer vi til en uhyggelig god Halloween aften! Hvis det lyder som noget for dig, find mere info på slagteriets hjemmeside.

Slagteriet – Polyphobia

Opera bliver til film

Vi er, i samarbejde med Opera Hedeland, i fuld gang med en filmatisering af Peter Heises opera “Drot og Marsk”.

Sidste weekend i september tog vi på Spøttrup Borg og filmede vores dygtige sangere i fortryllende rammer. Det har været lærerigt, sjovt og… lidt koldt.

Med en masse videomateriale går vi snart i gang med videoredigeringen.
I december inviteres alle landets skoler til at streame “Drot og Marsk”, så filmen på en og samme tid vil være en historietime og en introduktion til opera, scenekunst og musik. Og til dem der ikke går i skole, tab ikke modet! Du kan nemlig streame filmen hjemme fra stuen.

Melissa Baug som Ingeborg, samt hele filmholdet i gang med festscenen.

Operabilen får en make-over

Sidst, men ikke mindst, har vi en nyhed omkring vores operabil! Den har været en tur forbi Runes Skilte og har fået logo på alle siderne. Vi er vilde med resultatet og glæder os til at komme ud og køre i den!

Se vores sæsonprogram her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev