Nyhedsbrev – januar 2023

4. januar 2023

Godt nytår!

Vi håber du er kommet godt ind i det nye år.

Noget vi har glædet os til at præsentere er dette lille musikalske mesterværk, Trouble in Tahiti. Komponeret af Leonard Bernstein, har denne opera et rytmisk tonesprog, der både indeholder jazzede og klassiske noter.

Et amerikansk ægtepar i 1950’erne, Sam og Dinah, er omdrejningspunktet for denne fortælling, der handler om følelsesmæssig fattigdom i forbindelse materialistisk rigdom. For er man nødvendigvis lykkelig og rig, hvis man har en høj status?

Med forestillingen inviterer vi til hygge ved rundborde og en velkomstdrink for 180 kr. Baren vil ligeledes være åben efter forestillingen og vi håber I vil blive hængende og nyde hinandens selskab.

Forestillingen spilles i Folkets Hus i Struer den 7. og 8. januar kl. 15:00.

Du kan læse en anmeldelse fra Operamagasinet Ascolta her

Køb din billet her

På billedet ses Nana Bugge Rasmussen i rollen som Dinah. Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach.

Musikalske Møder i Mørket

Som mange nok har mærket, er vi gået en mørk tid i møde. Men i Operaen i Midten synes vi ikke at vi skal gå i hi og vente på forårets indtræden – tværtimod. Vi synes, at tiden er inde til at mødes og have dialoger om større tematikker. Derfor har vi taget initiativ til konceptet “Musikalske Møder i Mørket”, hvor vi kommer ud til forskellige lokationer i vores fire kommuner og snakker om kultur i forskellige formater.

På vores hjemmeside, kan du se og læse nærmere om hvornår og hvad der bliver drøftet de forskellige dage.

Find ud af mere her

Mors Have - opera for babyer

Operaen i Midten inviterer babyer og deres forældre til en sanselig operaforestilling. ’Mors Have’ er en oplevelse af at være inde i livmoderen omsluttet af tekstiler og bløde stemmer. Herfra har barnet plads til at gro og blive klar til at møde den store nye verden, der venter udenfor.

Rammerne er en tryg og magisk ammestue, hvor babyer og forældre sammen oplever opera, der taler til barnets følsomme sanser. Historien underbygges af smuk musik af harpe, cello og sang.

Babyer er gratis og en voksen billet koster 50 kr. Billetter sættes til salg snarest – hold øje med vores hjemmeside for mere info.

Læs mere om Mors Have her

FOOLS' PARADISE

Forestillingen FOOLS’ PARADISE er inspireret af figurerne i Michael Kviums kunst. Det er en æstetisk billedrig og tværkunstnerisk iscenesættelse om menneskelig ondskab, dårskab og egoisme.

Figurerne i dette farverige, komiske og smertefulde univers skabes på scenen med proteser, make up, forvredne kroppe, rædbrækkende performance og menneskestore dukker. Hele det univers Kvium har skabt er blevet så genkendeligt og ikonisk, at det i sig selv er blevet mytologisk, ligesom hans figurer ligner mytologiske væsner. Det er et univers, som er urinstinktivt i al sin dyrisk fysiske og mentale deformitet.

Er din nysgerrighed også blevet pirret? Så læs mere på vores hjemmeside – billetterne sættes snart til salg.

Læs mere om FOOLS’ PARADISE her

Nyt ansigt i Operaen i Midten

Fra 1. januar 2023 blev Operaen i Midten udvidet – nemlig Hanne Sommer, som er blevet ansat som kommunikationsmedarbejder. Og det er vi utrolig glade for!

Byd Hanne varmt velkommen til Operaen i Midten. Du kan kontakte hende på telefon 40 52 04 25 eller email hanne@operamidt.dk

Se vores sæsonprogram her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev