Nyhedsbrev – december 2022

7. december 2022

Nattergalen

Kære publikum

Det var en sand fornøjelse at se så mange af jer i Musikteatret Holstebro, da vi den 19. og 20. november spillede Igor Stravinskys “Nattergalen”! Tak til alle jer, der kom til vores forestillinger og til alle jer, som “syntes godt om” og delte vores opslag. Det sidste gør en større forskel end I tror!

Vi sender også en tak til alle vores samarbejdspartnere, som gjorde det muligt for os at skabe det fantastiske, farverige univers.

Publikum efter premieren på “Nattergalen”.

Se billeder fra forestillingen

Adventskalender

Vi er godt inde i december og Operaen i Midten vil gerne sprede julestemning til så mange af vores publikummer, som vi kan. 

Derfor har vi allieret os med Nørre Vosborg og arrangeret en frokost med gourmet mad og fantastisk musik. Sopranen Signe Sneh Durholm kommer sammen med pianisten Olivera Marinkovic og fylder rummet med dejlige juleklange, mens duften af Nørre Vosborgs lækkerier inviterer os til en sanseoplevelse uden lige. 

Forkæl dine nærmeste og forkæl dig selv ved at komme med til vores Adventskalender søndag, den 18. december kl. 12:00 på Nørre Vosborg.

Operasanger Signe Sneh Durholm og Pianist Olivera Marinkovic.

Tryk her og find din billet

Trouble in Tahiti

Leonard Bernstein har skrevet en lille opera-perle på 45 minutter, hvor jazzede klange fortæller en historie om relationen mellem et amerikansk ægtepar Sam og Dinah i 1950’erne. Vi synes, at relationer mellem mennesker er så spændende, at vi har valgt at starte året 2023 med det musikalske mesterværk!
Operaen i Midtens fokus denne sæson er på relationer mellem mennesker og vi inviterer derfor til hygge ved rundborde, en velkomstdrink og en skøn og musikalsk anderledes operaforestilling. Alt det for kun 180 kr.

Vi spiller forestillingen i Folkets Hus i Struer den 7. og 8. januar kl. 15:00.

Find billetter til Trouble in Tahiti her

Drot og Marsk til folkeskolerne

Kender du nogen, som kunne være interesseret i et spændende forløb om et stykke dansk historie og musik? Så læs videre!

Operaen i Midten har i samarbejde med Opera Hedeland filmatiseret en dansk opera “Drot og Marsk”, som er skrevet af en af de mest kendte danske komponister, Peter Heise. Filmen er en del af et tværfagligt undervisningmateriale, som kan findes på vores hjemmeside.

Vi er stolte af det gode samarbejde, og det bliver kun bedre af, at hele herligheden er ganske gratis at benytte og bliver tilgængeligt fra den 14. december.

Se det – del det! Det er lavet til at blive brugt, og jo flere børn, der får mulighed for at stifte bekendskab med operaverden, jo gladere bliver vi for at have lavet det stykke arbejde.

Læs mere om projektet og se stream her!

Julekalender med Operaen i Midten

Som nogle af vores mest trofaste læsere har opdaget, har Operaen i Midten i år en julekalender på vores sociale platforme. Hver dag byder på et nyt, lille, musikalsk funfact.

Gik du glip af Nattergalen?

Bare roligt, vi har en masse andre arrangementer du kan blive en del af! Besøg vores hjemmeside og se vores sæsonprogram herunder.

Se vores sæsonprogram her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev