Nyhedsbrev juni 2024

1. juni 2024

Det' for børn

Den nye sæson er lanceret – som du kan læse om lidt længere nede – men den den gamle kan LIIIGE lidt endnu.

Midt i juni venter der nemlig en 35 minutters opera for de yngste – særligt dem mellem 4 og 8 år. Så tag dit barn eller barnebarn i hånden og tag ind at se dukkeoperaen ASKE OG PRINSESSEN PÅ DEN HVIDE HEST, der handler om en dreng, en pige – og en sko.

Prinsesse Primula keder sig på slottet og beslutter sig for at holde en fest. Aske sidder alene i sit træ og ved ikke, om han tør tage afsted. Det kan nemlig være skræmmende at spørge, om man må lege med. Hvad nu hvis man ikke kan lege ordentligt?

ASKE OG PRINSESSEN PÅ DEN HVIDE HEST er en sjov og poetisk forestilling med levende musik, digte, dukker og operasang baseret på det kendte eventyr om den oversete Askepot.

Gæstespil med Musikteatret SAUM.

Spiller i fra den 13. – 16. juni i Struer, Ikast-Brande, Herning og Holstebro. Billetterne koster kun 50 kr.

"Aske og prinsessen på den hvide hest" er en dukkeopera for de 4-8 årige og deres forældre eller bedsteforældre. 😊

Sikke en dag! SÆSONLANCERING, JUBILÆUM OG PRISUDDELING

Fredag den 31. maj havde vi inviteret til sæsonlancering 2024-25 og jubilæumsfest. Og det blev en rigtig dejlig dag! Loungen på Slagteriet var pyntet op med en memory lane med minder fra 20 års operaer og illustrationerne til den nye sæson pyntede i “Stalden”, hvor der var bobler, kage og opera til alle gæsterne.

Administrativ leder Ditte Troldtoft fortalte om den gamle og den nye sæson, hvorefter operasangerne Johanne Sofie Bech Madsen og Mariann Mikkelsen optrådte med hver deres sang.

Tusind tak for en dejlig dag – og nu glæder vi os til at ses til nye spændende forestillinger i sæsonen, der kommer.

Sæsonlancering på sæson 2024-25

Stemte du på en medvirkende i den gamle sæson?

Publikumsprisen

Igennem hele sæson 2023-24 har publikum kunnet stemme på en medvirkende, man synes har gjort et særlig indtryk. Alle medvirkende har gjort det rigtig godt igennem sæsonen, men én blev valgt ud, og Publikumsprisen på 10.000 kr. gik dermed helt fortjent til Mariann Mikkelsen. Mariann har i Operaen i Midten regi optrådt i Deep Forest Opera Night, til Cilius og Hammer foredrag og her sidst i sæsonen spillede hun Zerlina i Don Giovanni.   

En af begrundelserne for valget af Mariann lyder således:

“Hendes stemme er så klar og stærk og gav forestillingen en ekstra dimension. Hendes sang og harpespil gik direkte i hjertet. Tak!”

Mariann Mikkelsen er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og har siden da været en aktiv sopransolist – blandt andet på solokoncerter, hvor hun akkompagnerer sig selv på keltisk harpe. Hun er en ivrigt brugt solist af både kor, orkestre og teatre.

Et stort tillykke til Mariann fra alle os i Operaen i Midten.

Publikumsprisen 2024 er sponsoreret af Arne Hald A/S.

Mariann Mikkelsen, sopran, vandt Operaen i Midtens Publikumspris 2024.

Operaen i Midtens venneforening

Vil du inviteres med til særarrangementer?
Vil du inviteres med bag kulissen?
Vil du inviteres direkte til åbne prøver?
Har du lyst til at engagere dig?

Så meld dig ind i vores venneforening!

Ind i mellem har vi brug for hjælp. Det kan f.eks. være til uddeling af flyers og plakater eller andre småopgaver. Så vil det være dejligt med en hjælpende hånd fra dig og dine venner i foreningen.

Ved tilmelding følger en lille goodiebag.

Vi glæder os til samarbejdet. 😊

Støt os gerne! Vi siger tusind tak!

Operaen i Midten er et lille egnsteater, så støt os gerne med et valgfrit beløb!

Vi siger TUSIND TAK for de små og store beløb, der allerede er kommet ind. Det betyder utroligt meget for os, at I har lyst til at støtte os!!

Hvis man giver mere end 500 kr. får man en ”Operaen i Midten – mulepose” med indhold af forskelligt merchandise. 😊 Hvis man i den forbindelse har lyst, kan man få sit navn med på hjemmesiden som sponsor – men man kan også bare give en tyver anonymt. Alle beløb er velkomne!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev