Nyhedsbrev november 2023

1. november 2023

Tryllefløjten er fløjtet igang

Og der er fuld fart på filmoptagelserne

113 børn deltager i operafilmen Tryllefløjten

Mozart, magi og massevis af børn

I december udkommer operafilmen Tryllefløjten, der vil kunne streames fra vores hjemmeside. Men inden vi kommer så langt, skal filmen optages, og det arbejde er nu startet op. Ikke lige her i vores 4 kommuner i Jylland, men derimod i Høje Taastrup. Operafilmen skabes nemlig i samarbejde med Opera Hedeland og ensemblet Concerto Copenhagen – og operachef Freja Friberg Lyme står for instruktionen. Udover de 7 sangere og hele orkestret medvirker der også 113 børn, der sætter sit præg på livligheden under optagelserne. Vi skal nok komme med en reminder, når filmen udkommer. 😊

Du kan læse pressemeddelelsen, der blev udsendt i denne uge, her.

Adventsgaveidé

Julestemningsgivende og tankevækkende temaer i adventstiden

Dejlig er Jorden er et juleoratorium, der vil blive opført i Struer Kirke den 16. december og Ikast Kirke den 17. december. Der er virkelig noget at glæde sig til – så måske kunne det være en gaveidé til venner, familie og bekendte (som du måske gerne vil lære nærmere at kende 😊) i din omgangskreds.

Glæd dig selv eller andre med en adventsgave – Juleoratoriet Dejlig er Jorden

Dark Room

En anderledes opera for voksne

I får også lige en teaser på vores forestilling på Slagteriet i februar. Der er meget begrænsede publikumspladser – så vi anbefaler at købe billetter så hurtigt som muligt.

Optagelserne til operafilmen Tryllefløjten er startet i Høje Taastrup her i oktober. 113 skolebørn deltager, så der er nok at se til for Operachef Freja Friberg Lyme, der instruerer operaen. Tryllefløjten er fløjtet igang Og der er fuld fart på filmoptagelserne 113 børn deltager i operafilmen Tryllefløjten Mozart, magi og massevis af børn I december udkommer operafilmen Tryllefløjten, der vil kunne streames fra vores hjemmeside. Men inden vi kommer så langt, skal filmen optages, og det arbejde er nu startet op. Ikke lige her i vores 4 kommuner i Jylland, men derimod i Høje Taastrup. Operafilmen skabes nemlig i samarbejde med Opera Hedeland og ensemblet Concerto Copenhagen - og operachef Freja Friberg Lyme står for instruktionen. Udover de 7 sangere og hele orkestret medvirker der også 113 børn, der sætter sit præg på livligheden under optagelserne. Vi skal nok komme med en reminder, når filmen udkommer. 😊 Du kan læse pressemeddelelsen, der blev udsendt i denne uge, her. Pressemeddelelse om operafilmen Tryllefløjten Adventsgaveidé Julestemningsgivende og tankevækkende temaer i adventstiden Dejlig er Jorden er et juleoratorium, der vil blive opført i Struer Kirke den 16. december og Ikast Kirke den 17. december. Der er virkelig noget at glæde sig til - så måske kunne det være en gaveidé til venner, familie og bekendte (som du måske gerne vil lære nærmere at kende 😊) i din omgangskreds. Glæd dig selv eller andre med en adventsgave - Juleoratoriet Dejlig er Jorden DEJLIG ER JORDEN - info og billetkøb Dark Room En anderledes opera for voksne I får også lige en teaser på vores forestilling på Slagteriet i februar. Der er meget begrænsede publikumspladser - så vi anbefaler at købe billetter så hurtigt som muligt. Dark Room - en ny form for opera. DARK ROOM - info og billetkøb Ansøgningsfristen til barselsvikariatet er overskredet

Men der var stor interesse

Der var deadline den 20. oktober på vores opslåede producentstilling som barselsvikar hos os i Operaen i Midten. Vi er overvældede over, og taknemlige for, den store interesse for et 8 måneders vikariat, da der var 35 ansøgere til stillingen. Vi afholder samtaler den 2. og 3. november og med det ansøgerfelt, vi har fået ind, er vi sikre på, at vi nok skal finde en egnet kandidat i de dage. Vi vender tilbage med en update i december.

Barselvikar i sigte

Kend din opera! 😉

Tretusindeethundredeogti kvadratkilometer

3110 km2. Så stort et område skal Operaen i Midten levere forestillinger til. Det er landets største dækningsområde for et egnsteater. Vi har altid udbredelse med i overvejelserne om placering af vores arrangementer – sammen med hensyntagen til publikum og bæredygtighed i forhold til f.eks. CO2 udledning ved publikumstransport. Vi sigter jo mod at blive et så bæredygtigt teater som muligt.

Egnsteatret Operaen i Midtens dækningsområde

Sæsonprogram 2023-24

Læs her om hele sæsonens forestillinger og arrangementer.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Støt os gerne! Vi siger tusind tak!

Operaen i Midten er et lille egnsteater, så støt os gerne med et valgfrit beløb!

Vi siger TUSIND TAK for de små og store beløb, der allerede er kommet ind. Det betyder utroligt meget for os, at I har lyst til at støtte os!!

Hvis man giver mere end 500 kr. får man en ”Operaen i Midten – mulepose” med indhold af forskelligt merchandise. 😊 Hvis man i den forbindelse har lyst, kan man få sit navn med på hjemmesiden som sponsor – men man kan også bare give en tyver anonymt. Alle beløb er velkomne!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev