Nyhedsbrev maj 2024

1. maj 2024

3 dage til premieren på Don Giovanni

Vi glæder os vildt til på lørdag, hvor alle forberedelser og det hårde arbejde, der har været de sidste måneder, munder ud i et brag af en premiere. Så det er op over, hvis man vil sikre sig plads til forestillingerne i Struer eller i Herning.

Du kan få et lille indtryk af dramaturgien og vores nyfortolkning ved at se nedenstående billedkavalkade fra én af prøvedagene. Foto: Marie Dyekjær Eriksen.

Invitation til SÆSONLANCERING og JUBILÆUM

Utroligt! Nu er vi nået så langt, at det er tid til at præsentere sæson 2024-25, og samtidig er det rent faktisk 20 år siden, at Operaen i Midten blev til!

Det er stort, og det vil vi gerne fejre sammen med jer.

Derfor inviteres alle til vores kombinerede sæsonlancering og jubilæumsfest den 31. maj kl. 15-16.30 på Slagteriet i Holstebro.

Der vil være underholdning, kage og bobler – og det er helt gratis!

Så kom forbi og nyd en dejlig eftermiddag sammen med os.

Vi glæder os til at se jer!

Operaen i Midten har 20 års jubilæum - kom og vær med til at fejre det! Gratis.

Prøv noget sjovt!

Og tag børnene med

I juni opfører vi børneoperaen, som vi kalder “Surprise”. Ikke fordi den hedder det, men fordi publikum ikke skal vide på forhånd, hvad I går ind til.

Det er dog ikke en hemmelighed, at det er en farverig, legende, musikalsk og 100 procent børnevenlig oplevelse – og så vil der selvfølgelig være sang, men ellers vil vi ikke afsløre mere her. 🙂 Kom selv og se, hvad vi har at tilbyde.

Forestillingen henvender sig til børn mellem 4-8 år. Den tager 35 minutter, OG man må godt spise slik under forestillingen, så længe det ikke larmer. 🙂

Det koster kun 50 kr.

Spiller den 13. juni i Herning, den 14. juni i Struer, den 15. juni i Ikast og den 16. juni i Holstebro. 

"Surprise" i juni er en børneopera for 4-8 årige. hvor publikum ikke ved, hvad de får for pengene på forhånd. Men det bliver sjovt!!

Sæt stemme på din begejstring

Husk at sende os en mail, hvis en kunstner har gjort særligt indtryk 

Skulle du nu have besluttet dig og købt billet til en af forestillingerne, vil vi sætte pris på, hvis du efter forestillingen vil tage stilling og afgive din stemme på en medvirkende. Det kan du også gøre, hvis du allerede har været med til en af vores andre produktioner.

I Operaen i Midten vil vi nemlig gerne være med til at talentudvikle og bakke op om kunstnernes arbejde, og derfor har vi oprettet en Publikumspris.

Publikumsprisen kan tildeles en medvirkende i vores sæson. Det kan være en sanger, en lysdesigner, en instruktør altså enhver form for medvirkende, der har gjort indtryk på dig.

Send en mail med dit valg til mail@operamidt.dk eller via nedenstående link.

Sæsonprogram 2023-24

Læs her om hele sæsonens forestillinger og arrangementer.

Støt os gerne! Vi siger tusind tak!

Operaen i Midten er et lille egnsteater, så støt os gerne med et valgfrit beløb!

Vi siger TUSIND TAK for de små og store beløb, der allerede er kommet ind. Det betyder utroligt meget for os, at I har lyst til at støtte os!!

Hvis man giver mere end 500 kr. får man en ”Operaen i Midten – mulepose” med indhold af forskelligt merchandise. 😊 Hvis man i den forbindelse har lyst, kan man få sit navn med på hjemmesiden som sponsor – men man kan også bare give en tyver anonymt. Alle beløb er velkomne!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev