Nyhedsbrev oktober 2023

2. oktober 2023

Barselvikar søges

Jobopslag om barselsvikariat: Vi søger en producent

Stillingen vil gå fra januar 2024 til og med august 2024 i 30 timer om ugen.

Du vil blive en del af et tæt lille hold, som producerer operaforestillinger til det geografiske område Holstebro, Herning, Ikast-Brande og Struer samt, til tider, turnerende forestillinger i andre dele af landet. Lokalt kendskab er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Som producent vil din primære opgave være at arbejde med forestillingerne i indeværende sæson, samt delvist planlægning og tilrettelæggelse af næstkommende sæson i samarbejde med vores administrative leder.

Arbejdsopgaverne består desuden i:

•    Planlægning og koordinering af produktioner og arrangementer
•    Bindeled mellem forskellige parter af en produktion
•    Arbejde for, at produktioner forløber flydende og efter planen under prøveprøveperioden og spilleperioden
•    Kommunikation med kunstnere, samarbejdspartnere og andre involverede i produktionerne
•    Holde tråd i produktionsbudgetterne
•    Der kan forekomme diverse praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af forestillinger

Læs mere om stillingen via nedenstående link.

Til alle kreative sjæle: LAV EN SCENE! Præmie på 100.000 kr.

Open Call om Evighedsscenografi

Operaen i Midten skal have en ny scenografi. Vi har derfor lavet en konkurrence om den bedste idé til en bæredygtig scenografi med arbejdstitlen “Evighedsscenografien”.

Er du, eller kender du én, designer, tømrer, scenograf, kunster – uddannet, selvlært eller under uddannelse? Vi går ikke op i skaberens baggrund, men man skal kunne byde på nytænkende idéer om bæredygtige og klimavenlige løsninger i et modulært design.

Evighedsscenografien er en del af vores 3-årige bæredygtighedsstrategi, der også indeholder en bæredygtig lys- og lydpakke, skift til el-bil og forestillinger i publikums nærområde, så vi kan formindske Co2 udslippet i forbindelse med transport.

Operaen i Midten vil nemlig gerne, i så vid udstrækning som det er os muligt, være et bæredygtigt og dermed naturbevarende egnsteater. Vi holder af vores dejlige jord!

Dejlig er Jorden

Også juleoratoriet har vores liv på jorden som emne.

Det er ikke bare stemningsskabende julehyggemusik, men en forestilling, der lægger op til eftertanke og refleksion over menneskets glæder og sorger.

Dejlig er Jorden er udformet som ny musikdramatik med rødder i velkendte traditioner men i et format, der ikke er set før.

Fire sangere inviterer publikum med ind i en markant anderledes julehistorie, hvor det er nutidsmenneskers tanker, problemer og udfordringer, der sættes i centrum. Undervejs hører man både instrumentalmusik, arier, duetter, trioer og kvartetter – alt fremført med stort dramatisk nærvær.

Der vil komme opslag på de sociale medier, når vi nærmer os. Så hold endelig øje med dem.

Fools' Paradise på turné

Så du ikke forestillingen i foråret? Så har du stadig chancen.

I marts måned opførte vi FOOLS’ PARADISE, der er inspireret af figurerne i Michael Kviums kunst.  Det er en æstetisk billedrig forestilling, hvor en tværkunstnerisk blanding af musikteater, drama, dans/performance og figur-/dukketeater inviterer til at voksne og unge kan få en fælles oplevelse.

Forestillingen er nu på turne og spiller i
3. oktober: Tønder Kulturhus
4.okt: Jysk Musikhus i Silkeborg
5. oktober: Sønderborg Teater
6. oktober: Team Teatret i Herning
19. – 25. oktober: Teatret ZEBU i København

Sæsonprogram 2023-24

Læs her om sæsonens forestillinger og arrangementer. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at booke billetter allerede nu.

Spred også gerne budskabet om, at man får 20 % rabat, på første billetkøb, hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet via vores hjemmeside.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Støt os gerne! Vi siger TAK!

Operaen i Midten er et lille egnsteater, så støt os gerne med et valgfrit beløb!

Vi siger TUSIND TAK for de små og store beløb, der allerede er kommet ind. Det betyder utroligt meget for os, at I har lyst til at støtte os!!

Hvis man giver mere end 500 kr. får man en ”Operaen i Midten – mulepose” med indhold af forskelligt merchandise. 😊 Hvis man i den forbindelse har lyst, kan man få sit navn med på hjemmesiden som sponsor – men man kan også bare give en tyver anonymt. Alle beløb er velkomne!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev