Nyhedsbrev – november 2022

2. november 2022

Nattergalen

Nu går der ikke længe, før Nattergalen får sin premiere i Holstebro!

Prøveforløbet er skudt godt i gang og I kan glæde jer til en familieforestilling fyldt med eventyrlig charme. Køb billetterne allerede i dag for at sikre jer de bedste pladser!

Vi spiller i Musikteatret i Holstebro d. 19. og 20. november kl. 15:00 begge dage. Forestillingen varer 50 minutter og synges på dansk. Billetterne koster kun 100 kr. og kan købes på vores hjemmeside.

Bestil billetter

Hold øje med vores Instagram og Facebook for at se holdet og arbejdet bag kulissen.

Kristine Mågård, Martin Vilbrand og Signe Sneh Durholm til prøverne på “Nattergalen”.

Adventskalender

Tiden op til jul har sin særlige charme.

For at dele den dejlige stemning med vores kære publikum, har Operaen i Midten arrangeret fire begivenheder, hvor vi kan være fælles om skøn musik og god mad.

Hver søndag i advent inviterer vi til en hyggeaften med en sanger og en pianist i hhv. Struer, Herning, Ikast-Brande og Holstebro. Besøg vores hjemmeside og se hvornår vi er tættest på dig!

Læs mere om adventskalenderen

Vind to fribilletter!

Vil du dele en oplevelse med en der står dig nær?

Du har nu chancen for at vinde to fribilletter til Nattergalen! Det eneste du skal gøre er at tage et billede ude i naturen sammen med den person, du vil invitere.

Del billedet på instagram med hashtagget #nattergalenfri. Husk også at tagge Operaen i Midten!

Vi trækker den heldige vinder den 10. november.

Vi glæder os til at se jer til Nattergalen i Holstebro! @operaen_i_midten, #nattergalenfri

Trouble in Tahiti

Vi skyder det nye år ind med Bernstein! Vi inviterer til hygge ved rundborde, en velkomstdrink og en skøn og musikalsk anderledes operaforestilling.

Komponisten bag West Side Story har skrevet et 45 minutters musikalsk mesterværk, hvor jazzede klange fortæller en historie om et amerikansk ægtepar Sam og Dinah i 1950’erne. Vi spiller forestillingen i Folkets Hus i Struer den 7. og 8. januar.
Billetterne til Trouble in Tahiti kan købes allerede nu!

Find billetter til Trouble in Tahiti her

Polyphobia

Sidste weekend havde vi det uhyggeligt sjovt sammen med vores venner på Slagteriet og Dansk Talent Akademi, da vi hyldede Halloween med Polyphobia; fobien for mange ting.

Tenoren Christian Damsgaard åbnede ballet med en sang om at være ensom i en stor bygning fyldt med folk. Du kan desuden opleve Christian som Fiskeren i Nattergalen.

Foto: Susanne Slot

Job hos Operaen i Midten

Operaen i Midten spreder sine kunstneriske vinger i så høj grad, at der er brug for flere kræfter på kontoret. Derfor kan vi med glæde dele med jer, at Operaen i Midten søger en kommunikationsmedarbejder! Hvis det lyder som noget for dig, eller du kender nogen, der kunne være interesseret, gå ind på vores hjemmeside og læs vores stillingsopslag.

Gå til stillingsopslaget

Gik du glip af Polyphobia?

Bare roligt, vi har en masse andre arrangementer du kan blive en del af! Besøg vores hjemmeside og se vores sæsonprogram herunder.

Se vores sæsonprogram her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev